Verkoop, onderhoud en installatie

Naast verhuur van Licht en Geluid kunt bij ons ook terecht voor de aanschaf en onderhoud van deze producten. Wij zijn o.a. dealer van de merken Lss advanced speaker systems, American Dj, Ddj Media muzieksystemen, Showtec, Dap-audio, Infinity, screenlink Door de kennis en gebruikerservaring van deze producten kunnen wij u tevens goed adviseren bij het kiezen van de juiste apparatuur, en kunnen wij complete installaties verzorgen en indien gewenst, ook het onderhoud.

Op al de door ons geleverde producten zit standaard 2 tot 5 jaar garantie!

Wij denken mee in uw proces van de aanschaf van producten.

ADJ logoDDJ logoLSS logo

  logo Screenlink 2016 TRANSPARANT2

LSS werd opgericht in 1987 in Calabrië, Zuid-Italië, door Giuseppe Laruffa. De uitgebreide ervaring en kennis als geluidstechnicus voor nationale en internationale artiesten voert Giuseppe Laruffa door in de producten van LSS door kwaliteit luidsprekersystemen te ontwikkelen en te produceren.

De hoogwaardige speakercabinets uit Italië worden in eigen fabriek gemaakt met gerenommeerde speaker producenten als B & C, en 18Sound. Die gekenmerkt staan om de open heldere klank in het hoog en een warme diepe klank in het laag.

Maar de focus ligt bij de klant, zoals speciale oplossingen voor installatie en live toepassingen. Zo bied LSS optimale ondersteuning voor de gebruiker.

Het product aanbod varieert van installatie luidsprekers, een uitgebreid gamma van luidsprekers voor live gebruik, tot grote line array systemen voor grote evenementen. Alleen al het aantal van 1.000 verkochte Line Array eenheden spreekt voor zich ...

LSS Essentials (16 mb)

Vanaf 1985, als leverancier van verlichtings producten voor mobiele entertainers, is het in Los Angeles gevestigde ADJ Group gegroeid tot een gediversifieerde wereldwijde onderneming die vijf succesvolle bedrijven (American DJ (ADJ), Elation Professional, Acclaim Lighting, American Audio , AD-Systems en Duratruss), omvat die gezamenlijk zorgen voor verlichting en audio producten voor thuis, bouwkundige, podium, touring en mobiele entertainment toepassingen, evenals truss constructies voor beurzen, evenementen en theaterproducties.

Met kantoren op vijf continenten, waaronder 1 in Kerkrade heeft het bedrijf een internationale reputatie voor kwaliteit, betrouwbaarheid en onwankelbare trouw aan haar retail partners verdiend. ADJ wordt nog steeds beheerd door de oprichters. Met meer dan 250 medewerkers van de ADJ Group behoort tot 's werelds grootste entertainment elektronica bedrijven en blijft groeien.

Het bedrijf houdt vast aan hun filosofie van innovatie, en is verantwoordelijk voor vele doorbraken in de professionele verlichting industrie. De producten worden bij grote shows ingezet, waaronder John Mayer, Bon Jovi en Brad Paisley, American Idol, Brit Floyed, Deadmau5, Germany's Next Topmodel, Supertalent, Madness, Justin Bieber, Rihanna en nog veel meer.

“Lightning the Future!”

ADJ Catalogus 2015 (63 mb)

ADJ New products 2016 (35 mb)

americandj.eu

DDJ Media levert betrouwbare muzieksystemen welke zeer eenvoudig te bedienen zijn, ideaal voor iedere horecagelegenheid. Consumenten willen beleving, of ze nu naar een winkel, horeca gelegenheid of andere openbare voorziening gaan. De omgevingsfactoren maken het verschil in de beleving van klanten en bezoekers. Het bepaalt of ze langer blijven, meer aanschaffen, consumeren en belangrijker: vaker terugkomen. De zintuigen dienen op een subtiele wijze geprikkeld te worden. Niet overheersend, maar net als goede muziek: als het er niet is dan wordt het gemist!

DDJ Media bestaat uit een sterk team van enthousiaste mensen met kennis van verschillende disciplines. Deze lopen uiteen van branded muziek en beeld, tot het op de voet volgen van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. DDJ Media is gestart in 2005 met het ‘serveren’ van de juiste muziek op het juiste moment voor de juiste gelegenheid. Deze filosofie streven zij nog altijd na, in 2018 wordt het uitgebreid met beeld en de nieuwste communicatiemiddelen om de consumenten positief te beïnvloeden. ‘Onze heldere strategie zorgt ervoor dat wij al jaren door heel Europa tevreden klanten voorzien van de juiste media oplossingen.’

ddjmedia.nl

Screenlink biedt in iedere branche de juiste oplossing voor Narrowcasting.
Of het nu de retail is om de klant net het juiste zetje te geven, in ziekenhuizen of multifunctionele centra;

Screenlink helpt u bij het maken van de juiste keuze, wij kennen onze klanten en daardoor veel branches!
Ook voor scholen bieden wij narrowcasting mogelijkheden. Met een professioneel display kunt u heel gericht informeren en zelfs adverteren en tevens goed inspelen op het moment van de dag en verschillende situaties.

De displays zijn ook heel geschikt als digitale menuborden en kunnen worden ingezet voor bewegwijzering. De juiste informatie is vanaf afstand op alle schermen tegelijk aan te passen, waardoor u snel kunt inspelen op de veranderingen.
Ook in de sportscholen, tegenwoordig al vaak 24 uur per dag geopend, worden professionele schermen ingezet waarop de sportprogramma’s werken als een personal coach. Er is dan tijdens de uren met weinig bezetting toch een coach aanwezig wat flink kostenbesparend werkt. Wij leveren naast de software ook kleine en grote beeldschermen, videowalls en touchscreens.

Meer weten over narrowcasting van Screenlink?

screenlink.nl

RuudVerhaag500

Onderstaand vindt u de links naar ons assortiment. Voor vragen over de verkoop van materialen, kunt u direct contact opnemen.

ADJ Catalogus 2015 (63 mb)

ADJ New products 2016 (35 mb)

LSS Essentials (16 mb)

Neem contact op

Ons aanbod

 • Licht

  Naast geluid mag verlichting niet ontbreken op een feest. U kunt bij ons terecht voor compleet op maat gemaakte lichtshow’s of een eenvoudig statief met licht voor uw eigen feest. Ons verhuur Meer >>
 • Geluid

  Geluid is de belangrijkste factor op een feest of evenement, Om optimaal te kunnen genieten van muziek of de verstaanbaarheid van een spreker is het belangrijk te weten hoe en welk Meer >>
 • Beeld

  Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maak daarom gebruik van een beeldscherm of beamer! Beeld kan op diverse manieren worden ingezet; bij een presentatie met ondersteuning van een powerpoint of filmpje, Meer >>
 • Decoratie

  Naast licht en geluid mag de decoratie niet ontbreken op uw evenement. Decoratie bepaalt mede de sfeer op een feestlocatie. Door gebruik te maken van verschillende elementen wordt die unieke sfeer gecreëerd. Decoratie Meer >>
 • Drive-in shows

  Een drive-in show is een mobiele discotheek waarbij het dj meubel samen met de dj de basis vormt, aangevuld met licht en geluid. Meer >>
 • Special Effects

  Special effects, daar kan niemand meer omheen elk evenement iedere bruiloft komt er wel een special effect aan te pas. Of het nu gaat om rook, confettie, streamers, vuur, bellen, Meer >>
 • 1