Drive-in shows

U gaat trouwen, bent jarig geweest, organiseert een personeelsfeest, of bent op zoek naar een top dj?

Onze verzorgde drive-in shows kunt u op elk feest inzetten! Denk hierbij aan een bruiloft, 25 jarig huwelijksfeest, verjaardagen, personeelsfeest, themafeest en kermissen. Er is keuze uit diverse shows die wij met grote zorg en onze creativiteit ontwikkeld hebben. Wilt u bijvoorbeeld een combinatie van elementen uit een andere shows? Ook dit is mogelijk, dan maken we speciaal voor u een show op maat.

Al onze show’s zijn uitgerust met fantastisch geluid, led-verlichting, en een professionele dj die er een gegarandeerd een feest van weet te maken! Natuurlijk afgestemd op uw wensen.

Dj RuudVerhaag. dj maasbree drive in show licht geluid beleving. bruiloft feestjpg

Heeft u een borrel waarbij u op zoek bent naar achtergrondmuziek dit kan met onze professionele dj’s of vanuit onze populaire muziekzuil? Of denk bijvoorbeeld eens aan de dj die nét die geweldige plaat er in knalt, waar de confetti de lucht in geschoten wordt, sterretjes ontstoken worden en je ineens bij iemand op een schouder zit… Waar alleen maar gedanst wordt omdat er een geweldige sfeer hangt, met muziek uit de jaren 60’s tot de top 40 van nu, van rock naar dance. Dat is de BELEVING die Ruud Verhaag Licht | Geluid | Beleving u kan geven! 

Naast de passie en perfectie in wat wij doen, werken we ook samen met andere partijen die dit zelfde bieden in film, fotografie, catering en zang. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met deze bedrijven. Want hoe mooi is het dat het totale plaatje van begin tot eind compleet verzorgt wordt!

Hoe gaan wij te werk?

 • Na een eerste contact plannen we een afspraak in om uw wensen te bespreken
 • Er volgt een overzichtelijke en duidelijke offerte
 • Alles wordt definitief vast gezet en we beginnen met de voorbereiding van het feest
 • Voor uw feest nemen we nog contact op om de laatste details door te nemen

Draaien met echte vinyl platen!! Dat doen we met deze gloednieuwe show!  En zeker niet alleen muziek uit de oude doos, maar uiteraard heeft Ruud in zijn privé-collectie vinyltjes ook heel veel dance hits zoals Tiësto, Dj Jurgen, Kate Ryan, Summer Jam en nog veel meer! Ze staan voor je klaar om uitgekozen te worden. Voor het oog is ‘Vinilo de Madera’ een show om door een ringetje te halen; een combinatie van hout op een moderne manier verwerkt in het meubel én de nieuwe bewegende verlichting zorgen ervoor dat het een plaatje is.

Welk vinyltje wil jij graag horen?

Deze show is ook te boeken zonder vinyl. 

Compleet nieuwe show, voor als het écht chique mag zijn!

De hoofdkleuren zijn wit, een prachtig hoogglans wit dj-meubel met led verlichting instelbaar in alle denkbare kleuren, Wat mooi past bij de grote achterwand met glossy doek. In het frame (truss) hangen 2 Led kroonluchters wat de eyecatchers zijn en met de gehele show mee kleuren. 4 witte movingheads (bewegend licht) zijn in de show verwerkt om de show helemaal te laten leven. Zelfs de geluidsset is helemaal wit!

Prachtige nieuwe show voor een bruiloft, jubileum of speciale gelegenheid.

De luxere versie van de Bueno show. Mooi dj-meubel met led verlichting. Aan de zijkant van het meubel staan 2 zwarte lichtzuilen van 2 meter hoog met 4 led spots per zijde en een led spot in de truss die de zuil mooi in kleur aanlicht. Ook langs het dj-meubel staan 2 lichtzuilen van 1 meter hoogte Op alle 4 de trusszuilen staan led moving-heads (beweegbare lampen) die zorgen voor het dynamiek in de lichtshow. Ook zit er een licht effect in verwerkt (moonflower/laser,uv) Doormiddel van de subtiele rook die de rookmachine produceert komen de lichtbundels en laserstralen er mooi uit en onstaat er feestelijk geheel.

Een mooie show met een chique uitstraling.

Mooie show in het wit, dj-booth met led verlichting, lichtzuilen, movingheads en achterwand alles geheel in WIT. In de lichtzuil zitten nog ledspots die zorgen voor een "gaaf" lichteffect. zelfs de geluidsset is wit! Deze show kan compact of breed opgezet worden.

Viva la vida (leef het leven) show, is een nieuwe drive-in show.... wat de naam al zegt, een show waarbij het leven volop gevierd wordt! dit past perfect bij een bruiloft, verjaardags of bedrijfsfeest.

Zeer mooie show, met led verlichting in alle denkbare kleuren, bewegend licht voor een levendig geheel en perfect geluid. De achterwand van 4 meter gebogen truss is afgewerkt met wit doek. Aan de gebogen truss zijn 5 led spots gemonteerd die rgbwa+uv kleur meninging hebben, (werkelijk alle kleuren kunnen hiermee gemaakt worden) ook 2 led movingheads (washes) gaan mee in de lichtshow. In het midden van de truss zit nog een center effect (laser/moonflower/uv). De dunne nevel zorgt dat de lichtstralen goed uitkomen.

Een unieke show, met een opvallend karakter! 

Vintage show!

Met de look van vintage is deze show juist helemaal van deze tijd. Door het werken met mooie materialen en elementen heeft de show een al gehele warme, vintage, en moderne uitstraling.

Het elegante en opvallend dj-meubel is speciaal voor deze show met eikenhout fineer gemaakt en afgewerkt met een matte lak, het front paneel wordt aangelicht met rgb ledverlichting. Langs het meubel staan 2 zwarte zuiltjes van truss waar een led spot deze aan licht.

De naam van de show is te danken aan de 2 grote Vintage blaze'55 spots dé eyecatchers van de show, deze ouderwetse spots geven een warme kleur door de lichtbron met een gloed van de ledverlichting. Het geheel staat voor een mooie achterwand met een zwart spaghetti gordijn, deze hele achterwand wordt aangelicht door led balken. Led movingheads die op de zwarte zuiltjes staan zorgen voor het bewegende gedeelte.

Een waanzinnig mooie nieuwe show, met een vintage uitstraling!

Show met een stoer steigerhouten dj-meubel met led verlichting. Aan de zijkant van het meubel staan 2 lichtzuilen van 2 meter hoog met 4 led spots per zijde, en een led spot in de truss die de truss mooi in kleur oplicht. Op de lichtzuil staat een led moving-head die zorgt voor het bewegend licht. Ook zit er een 3in1 licht effect in verwerkt (moonflower/laser,uv) Doormiddel van de subtiele rook die de rookmachine produceert komen de lichtbundels en laserstralen er mooi uit.

Kortom: Een mooie show met een chique uitstraling. 

De creme de la creme van de show’s! Deze show brengt de drive-in show’s naar een hoger niveau. Compleet met led-panelen voorzien dj-meubel is het hart van deze geweldige show. Aan de cirkel vormige achterwand zijn de populaire led-panelen en strips gemonteerd en worden er mooie “visuals” (patronen) over de panelen en strips getoond. Van rustige dwarrelende blaadjes tot flitsende sterren en tunnels, van warme tot felle kleuren. 

Tussen de visuals schijnen er ook led-spots die voor een lichtstraal zorgen. Door de dunne rook die subtiel aanwezig is, komen de draaiende figuren uit de movingheads
helemaal tot zijn recht.

Deze nieuwe mooie show is speciaal gemaakt voor chique feest gelegenheden.

Bekijk HIER een video van deze prachtige show.

#Visualshow

Basis drive-in show geheel verzorgd met licht, geluid, dj-meubel, en dj. dj-meubel met led-verlichting. Achter het dj-meubel staan in totaal 8 led-spots op statief, de rookmachine laat de lichtstralen van de spots goed uit komen. 

Een goede show!

Met deze grote show waan je jezelf en de gasten op een waar festival met muziek, dans, plezier, feest en special effects.

Denk aan dikke licht stralen, spuitende vuurwerk fonteinen, om het feest onvergetenlijk te maken.

Drive in

U heeft een feest, maar mist nog de muzikale invulling? Op zoek naar een DJ die zowel met licht als geluid voor een top sfeer?

Neem contact op

Assortiment

Download ons volledige verhuurprogramma.

Prijslijst 2022 (4,0 mb)

Ons aanbod

 • Licht

  Naast geluid mag verlichting niet ontbreken op een feest. U kunt bij ons terecht voor compleet op maat gemaakte lichtshow’s of een eenvoudig statief met licht voor uw eigen feest. Ons verhuur Meer >>
 • Geluid

  Geluid is de belangrijkste factor op een feest of evenement, Om optimaal te kunnen genieten van muziek of de verstaanbaarheid van een spreker is het belangrijk te weten hoe en welk Meer >>
 • Beeld

  Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maak daarom gebruik van een beeldscherm of beamer! Beeld kan op diverse manieren worden ingezet; bij een presentatie met ondersteuning van een powerpoint of filmpje, Meer >>
 • Decoratie

  Naast licht en geluid mag de decoratie niet ontbreken op uw evenement. Decoratie bepaalt mede de sfeer op een feestlocatie. Door gebruik te maken van verschillende elementen wordt die unieke sfeer gecreëerd. Decoratie Meer >>
 • Drive-in shows

  Een drive-in show is een mobiele discotheek waarbij het dj meubel samen met de dj de basis vormt, aangevuld met licht en geluid. Meer >>
 • Special Effects

  Special effects, daar kan niemand meer omheen elk evenement iedere bruiloft komt er wel een special effect aan te pas. Of het nu gaat om rook, confettie, streamers, vuur, bellen, Meer >>
 • 1
 • 2